Her blir det afterski hver dag

Stugudal Grill har satt opp en lavvo med plass til 80 stykk. Der blir det afterski åtte dager i påska.

Onsdag ble lavvoen satt opp, og snart er den klar for å ta imot afterski-gjester. Foto: Greet Van Haver
Publisert

Jeremy Wayne Shifflett skal være trubadur flere ettermiddager, og førstkommende lørdag kveld har han med seg Martin Aas. Duoen Vintage Villains opptrer i forbindelse med villtaften, som er nesten utsolgt.

– Blir det en suksess med lavvo, skal vi fortsette med det neste år også, sier Greet Van Haver ved Stugudal Grill.

På kvelden skjærtorsdag og langfredag blir det dessuten fest på grillen med John Masaki.

Greet Van Haver ser fram til å ta imot påskegjester. Foto: Svein Hilmo

Viktig tid

I likhet med mange andre næringsaktører på Stugudal, utgjør påska en viktig del av årsomsetningen for Stugudal Grill.

– Påska berger rett og slett økonomien fram mot sommeren, sier Van Haver.

Vinterferien i år var ganske rolig på Stugudal. Været var dårlig, og dessuten var det ski-VM i Trondheim. Greet Van Haver håper at hyttefolket er ekstra gira på å dra til fjells nå, siden mange droppa hyttelivet i vinterferien.

Hun håper også på fint vær og at snøen ikke smelter bort.

– Vi pleier å ha skirenn påskeaften for barn under 12 år. Vi krysser fingrene for at det blir nok snø, sier Greet Van Haver.

– Gruer og gleder oss

Det er tre fast ansatte ved Stugudal Grill, og i påska får de i tillegg hjelp av åtte studenter.

– Vi både gruer og gleder oss til påske, sier Van Haver og ler.

– Det er ti intensive dager, men vi trives godt med det. Det er både artig og givende. Siden påska kommer sent i år, er det ikke lenge til det blir mai. Og da er det fullt kjør gjennom sommeren. Jeg tror nok at den rolige tida for oss er over.

Powered by Labrador CMS