Foto: privat

«Ros til ansatte ved St. Olavs hospital»

Forfatteren ønsker å rette mye skryt til de ansatte ved St. Olavs hospital i dette innlegget.

Publisert

Dette er et leserinnlegg, som kun gjenspeiler skribentens mening. 

Den 4. juni d.å. ble min gode venn og svoger, Odd Jarle Lien, utsatt for en ulykke. Han falt og brakk begge ben i den ene leggen. 

Ambulansen i Selbu kom raskt til stedet, han ble fraktet til St. Olavs hospital i Trondheim. Den 7. juni ringte han meg og fortalte at han hadde opplevd noe som bør offentliggjøres. Vi hører til stadighet at det er store utfordringer i helsevesenet og ved norske sykehus. St. Olavs hospital har innført en helseplattform som ifølge mange er en stor belastning. 

Min svoger som kom til sykehuset den 4. juni og reiste hjem den 7. juni, han sitter med en oppfatning som stemmer lite med den kritikken som til tider rammer St. Olavs hospital. Leger, sykepleiere og annet personell som han var i kontakt med under sitt opphold, får han ikke fullrost nok. Selv om det var hektisk, tok de seg tid til å gi hjelp og omsorg på en måte som var imponerende. Under pandemien fikk helsepersonell applaus, min svoger mener vi bør fortsette med applausen. I tillegg bør vi gi våre helter vilkår og en arbeidsdag som verdsetter deres viktige oppgave. Min svoger bemerket at den omstridte helseplattformen så ut til å virke etter hensikten. Jeg deler min svogers ros til de ansatte ved St. Olavs hospital.

Odd Jarle Lien har godkjent at innlegget kommer på trykk.

Powered by Labrador CMS