Tilbakeblikk fra 3. oktober 2014:

Vel fortjent opprykk for Tydal sitt seniorlag herrer. De har sluppet inn minst mål i divisjonen og skåret nest flest mål. Det er to kamper igjen å spille. Arkivbilde

Opprykk - gratulerer Tydal!

Dette er en artikkel som er hentet fra Selbyggens rikholdige arkiv.

Publisert

Tydal rykket opp til fjerdedivisjon med sin sterke borteseier mot Sokna. De vant 2-6, og tre spillere skåret tre mål hver.

Med to kamper igjen er Tydal allerede klare for opprykk, noe som kanskje mange har skjønt etter en solid høst med mange mål og lite feilskjær.

– Svak første omgang, men ditto bedre etter pause. Utover omgangen viste vi hvorfor vi er på topp, og vartet opp med flott angrepsspill og fine skåringer. Vi fikk tre tomålsskårere i Ørjan H. Øverås, Simen D. Østby og Ove Brynhildsvoll, og kan fortelle om full jubel etter at opprykket var bekreftet, rapporterte trener Olav Harry Østby.

Tydal lå under 2-0 til etter ti minutter, men et godt lag lar seg ikke stresse av slikt. Hilmo Øverås reduserte til et pauseresultat på 2-1 etter 20 minutter, og i andreomgangen var det ingen tvil. Tydal er dermed tilbake i fjerdedivisjon, som de siste gang spilte i 2010. 

Powered by Labrador CMS