Tilbakeblikk fra 18. juli 2014:

Arkivbilde

– For håndballen i bygda

Du leser nå en gammel artikkel fra Selbyggens rikholdige arkiv.

Publisert

Det er klart at Vikvarvet IL trår til og hjelper Selbu Håndball. Til høsten heter seniorlaget Vikvarvet, og laget kan dermed rykke opp etter kommende sesong. 

Trener Gørlin Matheson Stokke er lettet og kan forklare nærmere.
– Dette er for å unngå den håpløse karantenen som vi hadde fått om laget fortsatt skulle hete Selbu. Vikvarvet IL har en håndballgruppe som ligger i dvale, og det er den vi nå vekker opp til livet. Laget skal hete Vikvarvet, i alle fall det første året, og jentene skal spille i Vikvarvet sine drakter, mest sannsynlig med gule tall på ryggen. Laget vil ha en egen organisasjon og en representant i styret i Vikvarvet IL. Vi i Selbu Håndball er veldig ydmyke til at Vikvaret stilte seg positive til dette, sier Matheson Stokke.

For håndballen i bygda

Styreleder i Vikvarvet, Stein Emstad, er glad for å kunne hjelpe til.

– Det var Selbu Håndball som henvendte seg til oss og vi innkalte til ekstraordinært styremøte. Det var ubetinget positivt i styret, og dette gjør vi for håndballen i bygda Selbu. Nå har de unge jentene i bygda et lag de kan strekke seg mot, og det hadde vært ødeleggende for håndballen om laget skulle spilt to år i fjerdedivisjon. Det er jentene for gode til, og flere hadde kommet til å finne seg andre klubber, mener Stein Emstad.

Positive jenter

Håndballjentene i Selbu har allerede stilt seg positive til nyetableringen, i følge trener Matheson Stokke. 

– Vi hadde et møte med alle spillerne om dette og jentene ga positive signaler. De er glade for at det ble en løsning der de kan rykke opp, og det betyr at for eksempel Mali V. Marstad, Marit Moen, og Anne B. Stokke blir å se i Vikvarvet sin drakt til høsten. Selv Marita Hilmo Aasen har signalisert at hun kan være med å hjelpe til når det trengs, og det er en rutine som kommer godt med for våre unge talenter, avslutter hun. 

Powered by Labrador CMS