Oddvar Vigdenes under årets Barofestival. Foto: Tove Trondsetås Bjerken

«Etter Baro»

Oddvar Vigdenes tar til orde for bedre koordinasjon mellom alle sommeraktiviteter i dalføret.

Publisert

Et nytt arrangement er over. God stemning, gamle og nye musikere, perfekt gjennomføring og planlegging og fornøyde publikummere som kommer igjen år etter år. Alle trives.

Det står respekt av den dugnadsånden som finnes i denne lille bygda Flora. Men som alt annet så slites ressursene over tid. Det mangler nye og yngre krefter som kan ta et tak. Selv bidrar jeg bare med en liten innsats.

Så vidt jeg vet går Barofestivalen med et lite overskudd. Dette kommer bygdas lag og organisasjoner til gode. Det bør være i alles interesse og ivareta denne verdien også i åra framover. Festivalen har eksistert i 15 år. Jeg ser at flere arrangementer i Selbu og Tydal legges til samme helga. Dette er selvsagt uheldig for alle – alle er tapere. Det må være mulig å koordinere aktivitetene slik at en unngår kollisjoner. En vinn-vinn-situasjon.

Kjære tydalinger og selbygger: Nå må dere komme sammen og koordinere et opplegg for sommeraktiviteter som tjener alle parter. Sett Tydal og Selbu på kartet gjennom en samlet og felles guide som viser alle musikkaktivitetene. Det blir rimeligere og mer kraftfullt når dette bekjentgjøres samlet i ulike medier.

Powered by Labrador CMS