Oversiktsbilde fra Selbustrand. Foto: Bernt Kulseth

«Dugnadsinnsatsen er noe av det viktigste vi har i et bygdesamfunn!»

Styret i Selbustrand Utmarkslag svarer her på leserinnlegget til Paul Arne Moen. 

Publisert

Fra styret i Selbustrand Utmarkslag er det på sin plass å kommentere innholdet i Paul Arne Moen sitt innlegg om dugnadsinnsats, og konkret forholdene rundt tursti/skitrase på Selbustrand som den siste tiden har vært tema i media.

Det er ikke Selbustrand Utmarkslag eller beiteutvalget i laget som har klaget saken med stien inn for Fylkeskommunen og kommunen. Når den saken kom opp i media i sommer ble styreleder i laget kontaktet av enkelte medier i forhold til å kommentere saken sett fra lagets side. Men det ble valgt å avstå fra å kommentere, med bakgrunn i at det ikke var ønskelig med mere fokus på dette enn det allerede var.

Det er imidlertid fra lederen i laget i august oversendt en henvendelse fra vårt beiteutvalg til Selbu kommune med forespørsel om status i arbeidet med utbedring. Det er i den henvendelsen ikke bedt om at arbeidet skal utføres innen noen frist. Denne henvendelsen ble utførlig diskutert i styremøte i Selbustrand Utmarkslag siste tirsdag.

Vi som har roller i Selbustrand Utmarkslag må etterleve lagets vedtekter og søke å opptre så fornuftig og klokt som mulig. Vedtektene sier bl.a at vi skal samarbeide med idretts- og friluftsorganisasjoner. Det skulle vel bare mangle, vi er de samme folkene, og vi har de samme målene; opprettholde og utvikle et livskraftig samfunn på Selbustrand. Fra vår side er det helt klart ønske om samarbeid for å løse utfordringer på best mulig måte.

Powered by Labrador CMS