Ann-Ingeborg Johnsen (t.v.) får ofte god hjelp av søstera Brynhild – både i ysteriet og i den nye Græslibua.

Har åp­net selv­be­tjent gårds­ut­salg

Lo­kal­mat er å fin­ne i hyl­le­ne i den nye Græslibua.

Publisert Sist oppdatert

Fredag ble ut­salgs­ste­det åp­net. Det er Ann-In­ge­borg Johnsen som står bak kon­sep­tet. For noen år si­den star­tet hun ys­te­ri hjem­me i Per-Han­sa­gar­den, og nå har hun tatt et nytt skritt vi­de­re.

– Man­ge spør hvor de kan få kjø­pe va­re­ne, og jeg har mer­ket at et­ter­spør­se­len er spe­si­elt stor inn mot høy­ti­der, sier Johnsen.

Lo­kal­mat

Ut­sal­get er selv­be­tjent og har åpent hver dag mel­lom kl. 08 og 22. Der kan folk kjø­pe lo­kal­pro­du­sert ost, røm­me og yog­hurt, samt egg fra Sel­bu Egg.

– Bua er un­der ut­vik­ling. Et­ter hvert ten­ker jeg å ha et mer kom­ple­men­te­ren­de va­re­ut­valg, men et sted må man be­gyn­ne, sier Ann-In­ge­borg Johnsen.

Prak­tisk be­lig­gen­het

Med god hjelp fra fle­re, der­iblant sam­bo­er Knut Arild Græs­li og kårkaill Har­ald Græs­li, er ut­sal­get nå åp­net. Græslibua er lo­ka­li­sert i et gam­melt verk­sted­bu like ne­den­for Per-Han­sa­gar­den i Græs­li, kloss inn­til Fv. 705.

– En stor for­del med å ha ut­salg her, er at det lig­ger nær­me ve­gen og kun­de­ne slip­per å kjø­re inn på et gårds­tun, sier John­son.

Ann-Ingeborg Johnsen sammen med barna Ingeborg Johanne og Håkon foran det nye utsalgsstedet.
Powered by Labrador CMS