Har åpnet selvbetjent gårdsutsalg
Lokalmat er å finne i hyllene i den nye Græslibua.
Fredag ble utsalgsstedet åpnet. Det er Ann-Ingeborg Johnsen som står bak konseptet. For noen år siden startet hun ysteri hjemme i Per-Hansagarden, og nå har hun tatt et nytt skritt videre.
– Mange spør hvor de kan få kjøpe varene, og jeg har merket at etterspørselen er spesielt stor inn mot høytider, sier Johnsen.
Lokalmat
Utsalget er selvbetjent og har åpent hver dag mellom kl. 08 og 22. Der kan folk kjøpe lokalprodusert ost, rømme og yoghurt, samt egg fra Selbu Egg.
– Bua er under utvikling. Etter hvert tenker jeg å ha et mer komplementerende vareutvalg, men et sted må man begynne, sier Ann-Ingeborg Johnsen.
Praktisk beliggenhet
Med god hjelp fra flere, deriblant samboer Knut Arild Græsli og kårkaill Harald Græsli, er utsalget nå åpnet. Græslibua er lokalisert i et gammelt verkstedbu like nedenfor Per-Hansagarden i Græsli, kloss inntil Fv. 705.
– En stor fordel med å ha utsalg her, er at det ligger nærme vegen og kundene slipper å kjøre inn på et gårdstun, sier Johnson.