Debatt

Åsmund Sjøberg, Selbu SV,.

Seks gode grunner til å stemme SV

Publisert

Dette er et leserinnlegg som gir uttrykk for skribentenes meninger

SV vil redusere forskjellene mellom fattig og rik, vi vil kutte utslipp av klimagasser og vi vil sikre nye grønne jobber. Valg og valgkamp handler om å overbevise velgerne om sine egne løsninger, men likevel ser vi at enkelte partier ofte er mer opptatt av å fokusere på andres politikk enn sin egen – godt illustrert ved Selbu Høyres Trond Kåre Langseth sitt innlegg i forrige ukes utgave av Selbyggen. Har man god nok politikk – og gode nok argumenter – er skremselsbilder av andres forslag til løsninger unødvendig.

Her er seks gode grunner til å stemme SV i høst:

  1. SV vil gjøre SFO (skolefritidsordningen) gratis for alle barn.
  2. SV vil kutte utslippene av klimagasser.
  3. SV vil gjennomføre en tannhelsereform som likestiller tannbehandling og behandling av en knekt fot.
  4. SV ønsker verken flere vindmøller elle utbygging av nye vannkraftanlegg i Selbu.
  5. SV vil gjennomføre en konkret opptrappingsplan for å tette inntektsgapet mellom bønder og andre yrkesgrupper i løpet av 4 år.
  6. SV vil gjøre mer for lavinntektsfamilier. At familier som mottar sosialstønad ikke får oppleve den samme økningen i barnetrygden som de i fast arbeid er urettferdig og forsterker forskjellene mellom fattig og rik. Det vil SV gjøre noe med.

Alt dette – og mere til – skal SV jobbe for de neste fire årene. Jo flere som stemmer SV i høst desto større mulighet vil vi få til å gjennomføre vår politikk. Dette vil være fullt gjennomførbart dersom de mest bemidlede i samfunnet bidrar mer til fellesskapet enn hva tilfellet er i dag.

Vi håper alle hegner om det norske demokratiet og bidrar med sin stemme i høstens stortingsvalg. Og så blir vi ekstra glade om din stemme går til SV. Godt valg!

Powered by Labrador CMS