Da årets produkt skulle kåres under Trøndersk Matfestival var det en lokal bedrift som stakk av med en av prisene.
Under årets prisutdeling på Trøndersk Matfestival vant Lykkemat i kategorien for årets nykommer. Bedriften fikk prisen for deres fermenterte frøknekk.
Juryen bestående av Lars Erik Vesterdal fra Scandic Hotels og Martin Trana Flak fra Scandic Nidelven ga følgende begrunnelse:
– Denne nyheten gir deg en snack-følelse, liknende potetgull. Det er ristet, sprøtt og porøst og passer perfekt når du er fysen på noe salt og sprøtt. Dette er en suveren nyhet!

Foto: Wil Lee-Wright / Oi! Trøndersk Mat og Drikke
Lykkemat er lokalisert på Tømra og lager ulike økologiske produkter basert på norsk urkorn.
Les mer fra Trøndersk Matfestival på våre nettsider i løpet av helga.
I mellomtiden kan du lese: Har åpent gårdsbakeri på søndager