10 år:
-Det var skjebnetider fot Kjeldstadkonsernet som sto overfor store økonomiske utfordringer. Et emisjonsforslag ble lagt fram for å redde selskapet fra konkurs. Forslaget ville sette de tidligere eierne, Kjeldstad-familien, på sidelinjen og de ville sitte igjen med kr. 0. Det hører med til historien at emisjonsforslaget ikke gikk gjennom i styre og generalforsamling.
-Tidenes martna var over. Grete Ingeborg Nykkelmo sto for åpningen, og hun fikk etter hvert ektemannen, Vegard Ulvang, opp på scenen der de møtte martnaskallene i storform. Det ble ny publikumsrekord med anslagsvis 7000 besøkende. Jhohans og Tornado Gold skapte martnasglede og stemning på festene.
-Bahia Mar stilte tradisjonen tro opp i den 42. utgaven av Væktarstua Cup, eller fotballhelga på Stugudal. To av spillerne viste stolt frem sine nye drakter i lokalbladet.
25 år:
-Shalabais, (bildet), med Torbjørn Flønes, Ole Martin Østby, Ivar Aas, Geir Sommervold og Johan Birger Stokmo, vant en overlegen seier i trekkspill-NM i Fagernes, og vant i tillegg publikumsprisen. Tydal Trekkspillklubb og Selbu Toradergruppe sikret seg sølvmedaljer.
-Trondheim Energiverk bestemte seg for å selge de ni husene i Neabyen som de fremdeles eide. Selskapets ansatte som bodde i Neabyen fikk tilbudet først og alle beboerne ville få tilbud om kjøp før de ble lyst ut på det åpne markedet. Taksten for husene som var restaurert var kr. 320 000, mens husene som var i opprinnelig stand, ble taksert til 260 000.
-Jønland treprodukter investerte kr. 250 000 i en ny datastyrt fres, og kunne dermed tilby treskilt i alle varianter og størrelser.
50 år:
-Det ble lagt 74 km med fast dekke i dalføret denne sommeren. Hele riksvei 705 fra Nord-Trøndelag grense til Kirkvoll i Tydal skulle få fast dekke. Fylkesvegen fra Tømra til Fuglem skulle også belegges med oljegrus, og i tillegg var det lagt 2 km med asfalt gjennom Mebond sentrum. 25-30 mann og rundt 30 lastebiler var engasjert med arbeidet som pågikk i 2 skift..
-Ola A Hårstad overtok jobben som herredsskogmester i Selbu og Tydal etter G. T. Kjøsnes. Kjøsnes ble ansatt som herredsblinker i Selbu kommune i 1928 og ble herredsskogmester i Selbu og Tydal i 1946.
-Flere hundre misjonsvenner var samlet i Selbu da kretsmøtet i Norsk Luthersk Misjonssamband ble arrangert.