Debatt

Min mening: Skape mer og inkludere flere!

Publisert

Differensiert arbeidsgiveravgift er et av de viktigste distriktspolitiske virkemidlene vi har. Det legger til rette for vekst og verdiskaping i hele landet. Gjennom avgiftslettelser er det mulig å redusere blant annet avstandsulemper. Høyre ønsker å ta vare på systemet med redusert arbeidsgiveravgift. Selbu har allerede i dag fordeler med differensiert arbeidsgiveravgift.

Selbu er en sentral distriktskommune. Vi bør jobbe for å fremheve den unike sentrale plassen Selbu har i dette landet.

Det viktigste vi kan gjøre for å skape flere jobber i Selbu fremover er å legge til rette med attraktive og store nok næringsareal. Fortsette det gode arbeide med tilrettelegging for boligbygging og styrke bolysten i Selbu.

Samtidig vet vi at gode veier er viktig for de som pendler ut av bygda, og inn til bygda. Det er derfor viktig å fortsette arbeidet med å forbedre FV 705 mot Stjørdal.

Høyre ønsker også at folk og bedrifter skal beholde mer av egne penger. Vi må skape mer, ikke skatte mer. I dag betaler norske eiere av norske bedrifter mer i skatt enn utenlandske eiere. Denne særnorske skatten som favoriserer utenlandske bedriftseiere, vil Senterpartiet beholde. Høyre ønsker å fjerne den.

Høyre vil skape mer og inkludere flere. Distrikts-Norge lever av lønnsomme, private bedrifter. Vi vil fortsette å legge til rette for at det kan skapes enda flere jobber.

Powered by Labrador CMS