Debatt

Eldresenteret: – For oss er det sosiale viktigst

Publisert

Vi trodde nesten ikke våre egne briller da vi leste i Selbyggen 6.november 2020. «Frykter stort frafall i frivilligheten»

Vi er en gjeng som stiller frivillig i Saniteten, i Pensjonistforeninga og ved Frivilligsentralen, etter behov. Vi er blant annet med i trillegjengen på onsdagene. Vi gleder oss til disse stundene som vi får sammen med takknemlige «turister». Og etter turen er det kaffe og vafler på Eldresenteret.

Og der er det beboere, en «basseng-gjeng» og noen ganger stikker folk fra bygda innom. Praten går lett rundt bordene og vi avslutter med allsang og musikk. Eldresenteret er et flott sted å være, men for oss er det sosiale viktigst, det at vi får være sammen med så mange hyggelige personer.

Det gir oss så mye å være til glede og hjelp for de som trenger en avveksling i hverdagen. For oss vil nye lokaliteter ikke forandre på det. Vi vil stille opp som før og bidra som vi gjør i dag!

Hvis eldresenteret må flytte har vi tro på at Selbu kommune ordner det slik at det blir til beste for brukerne.

Det er ikke til å unngå at eldresenter blir diskutert. Vi forstår at de som har holdt på i frivilligheten i mange år vil gi seg, en naturlig avgang. Men vi hører også at det er mange som blir med og vi har tro på at nye kommer til.

Powered by Labrador CMS